Jezdecký klub Tachov

Mladá reprezentace se chystá na ME do Španělska



Datum konání:
16.7.2013
Datum ukončení:
21.7.2013
Za kategorii dětí nás bude reprezentovat Michaela Rodová s klisnou Aurenou aKateřina Kučerová s Timpexem AbrandemNejpočetnější zastoupení  kategoriejuniorůkde uvidíme Tinu Šalkovou s koněm Toro, Adélu Půlpánovou s klisnouQueen C, Kateřinu Málkovou s ParodiíAnnu Kellnerovou s Kashmirem a NicoluGrünthalovou s Leandrem S. Kategorii mladých jezdců bude reprezentovat pouzejediná jezdkyně – Barbora Tomanová s klisnou Sorceress.
 
„Celá česká ekipa odlétá 11. července z Prahy do Malagy, kde poté přejede 200 kilometrů do dějiště závodů ve Vejer de la Frontera. Doprava koní je zajištěna třemi kamiony. První kamion zajišťuje paní Grünthalová a druhý pan Javorský. Tyto dva kamiony se potkají na první zastávce v Lyonu 10. července. Dále pak budou pokračovat společně na další zastávku do Valencie, a pak již na samotné místo určení. Jezdkyně Barbora Tomanová si zajišťuje dopravu sama a přijede rovnou do Španělska. Celý transport bude doprovázet paní MVDr. Monika Szubart, kterábude po celou dobu kontrolovat zdravotní stav koní, při takto náročné a dlouhé cestě,“ uvedl vedoucí ekipy a člen skokové komise ČJF Martin Ohnheiser. 
 
Koně by měli dorazit do téměř 3000 kilometrů vzdáleného Vejer de la Frontera v pátek 12. července a není pochyb o tom, že celý výjezd se stane velmi nákladnou záležitostí. „Tento reprezentační výjezd financuje z velké části sponzor, který hradí ubytování, letenky, veterinární doprovod koní na cestě do Španělska a reprezentační oblečení pro jezdce a ošetřovatele. Vstupní poplatky pro všechny jezdkyně hradí Česká jezdecká federace,“ upřesnil Martin Ohnheiser. Podrobnosti o evropském šampionátu najdete na stránkách pořadatele: www.sunshinetour.net.
 

RYCHLÝ KONTAKT

Oldřichov 77, Tachov

Ing.Milan Pěchouček
+420 602 413 989

Ondřej Dorot
+420 777 331 300

info@jktachov.cz

http://www.oldstaj.cz/

https://www.facebook.com/pages/Jezdeck%C3%BD-klub-Tachov-JK-Tachov/142976699203300?ref=ts&fref=ts

 

Činnost Jezdeckého klubu Tachov,z.s,je finančně podporována městem TACHOV a Plzeňským krajem.

JK TACHOV KRMÍ NOVAEQUI

Nové české muesli pro koně!

http://www.novaequi.cz/

http://www.petiboj-psc.cz/

Jezdecký klub Tachov, o.s.